سرزندگی

سیاسی،اجتماعی ،فرهنگی

سرزندگی

سیاسی،اجتماعی ،فرهنگی

استراتژی ملک سلمان علیه ایران چیست؟


سعودی ها نبرد مهمی را برای تضعیف متحد ایران، حزب الله آغاز کرده اند، البته آنها نمی توانند انتظار پیروزی داشته باشند، چراکه استراتژی خطرناکی را انتخاب کرده اند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
استراتژی ملک سلمان علیه ایران چیست؟

نیوزویک نوشت: سعودی ها نبرد مهمی را برای تضعیف متحد ایران، حزب الله آغاز کرده اند، البته آنها نمی توانند انتظار پیروزی داشته باشند، چراکه استراتژی خطرناکی را انتخاب کرده اند.

به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ این نشریه در ادامه آورده است: اوایل امسال سعودی ها حزب الله را سازمانی تروریستی نامیدند، و سپس متحدان خود در شورای همکاری خلیج فارس را قانع کردند در 2 مارس اقدام مشابهی انجام دهند. ولیعهد پادشاه عربستان محمد بن نایف وزرای داخلی کشورهای عرب را به شرکت در اجلاسی در تونس دعوت کرد تا به آن ها در محکومیت حزب الله بپیوندند. اتحادیه عرب در اواخر همان ماه با تروریست نامیدن حزب الله موافقت کرد. تنها عراق و لبنان از آن خودداری کردند.

از آن موقع که حزب الله به عنوان نماد مقاومت اعراب برای اسرائیل ستایش می شد یک دهه می گذرد. شاید رهبران سعودی به طور خصوصی در جنگ 2006 حزب الله با اسرائیل از آن ها انتقاد داشتند، اما به دلیل محبوبیت بالای حزب الله برای جنگیدن با اسرائیل با حملات موشکی کوبنده، نمی توانست به طور عمومی آن را ابراز کند.

این نشریه در بخش دیگری آورده است: با مداخله نظامی روسیه در حمایت از اسد در زمستان گذشته، سعودی ها برای ضربه به حزب الله که جزئی از ائتلاف سوریه-ایران-روسیه است، مصمم تر شدند.

یکی از دلایلی که از یک سال پیش عربستان عملیات نظامی علیه یمن را ادامه داد، هراس آن ها از کابوس تبدیل شدن حوثی ها به ورژن یمنی حزب الله بود، که در این صورت یک متحد ایران کنترل کشوری در مرز جنوبی عربستان را در دست می گرفت.

پس از اعلامیه اتحادیه عرب در قرار دادن حزب الله در فهرست گروه های تروریستی، سعودی ها متحدان خود در خلیج فارس را تشویق به اخراج مهاجران لبنانی کرده اند. این می تواند باعث دو قطبی شدن بیشتر جامعه لبنانی های خلیج فارس میان شیعه ها و دیگر فرقه ها، سنی ها و مسیحی ها شود.

احتمالا ریاض قصد اعمال فشار بر اروپایی ها برای قرار دادن حزب الله در فهرست گروه های تروریستی را دارد. اروپایی ها مدت ها گفته اند حزب سیاسی حزب الله از تحریم ها معاف است. اسرائیل می گوید این تقسیم بندی کارآمد نیست، زیرا این حزب است که مبارزان را کنترل می کند.

ریاض نفوذ بیشتری در اروپا نسبت به اسرائیل دارد. لندن و پاریس مشتاق حفظ قراردادهای پر منفعت فروش تسلیحات به ریاض هستند. اگر ریاض زیاد اصرار کند، مقاومت برای اروپایی ها سخت خواهد شد.

رهبری کنونی عربستان نسبت به پیشینیانش ریسک پذیری بالایی داشته و بسیار غیرقابل پیش بینی است. ملک سلمان و مشاوران ارشدش می خواهند ضربه سنگینی به تهران وارد کنند. آنها برای این هدف، ضربه و حمله به حزب الله را انتخاب کرده اند.

گیاه عجیبی که قاتل 4 نوع سرطان است!


بررسی‌ها نشان داده گیاه مورینگا می‌تواند سرطان تخمدان، کبد، ریه و خون را مهار کند.
باشگاه خبرنگاران: مورینگا گیاه بسیار مفید در درمان سرطان است و در برخی نقاط جهان به آن «گیاه معجزه‌آسا» می‌گویند. این گیاه بومی هند است و دارای برگ‌های گرد و کوچک است که برای هزاران سال در درمان بیماری‌های بسیاری مفید بوده است. 

برگ‌های این گیاه سرشار از ویتامین و املاح معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، ویتامین C، پروتئین و بتاکاروتن است. برخی مطالعات نشان داده این گیاه می‌تواند بیش از 300 بیماری را درمان کند. 

گیاه عجیبی که قاتل 4 نوع سرطان است!

یکی از علل اینکه در هند نسبت به آمریکا 84 درصد کمتر مرگ ناشی از سرطان وجود دارد، به علت وجود گیاه بومی در آن منطقه است.

در هر 100 گرم از گیاه مورینگا، 10 برابر بیشتر ویتامین A نسبت به هویج، 25 برابر آهن بیشتر نسبت به اسفناج، 9 برابر بیشتر پروتئین نسبت به ماست طبیعی، 17 برابر کلسیم بیشتر نسبت به شیر، 15 برابر پتاسیم بیشتر نسبت به موز و 12 برابر ویتامین ث بیشتر نسبت به پرتغال وجود دارد.

این گیاه به علت دارا بودن مواد مغذی و خواص دارویی پزشکی سرطان تخمدان، خون، کبد و ریه را درمان و تاثیر مثبتی در مهار سرطان‌های دیگر دارد.

عربستان در پی مهار ایران در منطقه جریمه خود است

راشا تودی:

 تهران عقب‌نشینی نمی‌کند

خبرگزاری فارس: عربستان در پی مهار ایران در منطقه جریمه خود است/ تهران عقب‌نشینی نمی‌کند

وبگاه شبکه خبری روسیه نوشت: «بن سلمان» معاون ولیعهد عربستان خواهان مواجه با ایران نه تنها در خاورمیانه بلکه در بازارهای انرژی است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه شبکه خبری «راشا تودی» در تحلیلی نوشت: ریاض هر تلاشی را مبذول می‌دارد تا مانع افزایش سهم نفت ایران در بازارهای جهانی در برهه‌ای شود که این کشور  در حال جلب مشتریان قدیم و جدید و بازگشت به دوره صادرات قبل تحریم‌ها است.

«امیر هندیجانی» عضو هئیت مدیره شرکت نفتی «راک پترولیوم» در این زمینه معتقد است که رویکرد این چنینی عربستان موجب تنش‌های بعدی بین دو کشور خواهد شد.

هندیجانی به راشا تودی می‌گوید: «عربستان سعودی می‌خواهد ایران را در منطقه جریمه نگه دارد.  این کشور "علی النعیمی" وزیر نفت قدیمی خود را برکنار کرده  است، اقدامی که رقابت بین ایران و عربستان را بدتر خواهد کرد. روشن است که "محمد بن سلمان" جانشین ولیعهد عربستان خواهان مواجه با ایران نه تنها در خاورمیانه بلکه در بازارهای انرژی است . تصور این که شاهزاده بن سلمان یا ایران از تصمیم خود عقب نشینی کنند،  سخت است.»

این تحلیلگر نفتی در ادامه افزود: « بنابر روایت‌ها بن سلمان جانشین ولعیهد عربستان شخصی است که  در پشت تحولات عمده دولت کشور جا دارد و این تغییرات گام دیگر تلاش‌های او در  تثبیت قدرت است.»

وبگاه شبکه خبری نیز  «ان‌بی‌سی» در تحلیلی پیرامون آخرین تحولات در ساختار دولت عربستان سعودی و عزل وزیر نفت این کشور نوشت: تصمیم عربستان سعودی در تغییر وزیر با نفوذ نفتش نشان از آخرین تلاش‌های  «محمد بن سلمان» جانشین ولیعهد عربستان در تحکیم قدرت و پیگیری رویکرد «نبرد بی‌‌رحمانه برای به دست گرفتن بازار نفت علیه رقیب دیرینه منطقه‌ایش یعنی ایران است.

بر اساس این گزارش، عربستان سعودی روز شنبه در اقدامی تعجب برانگیز «علی النعیمی» وزیر نفت این کشور را که از سال 1995 در این سمت بود و البته چهره‌ای مطرح در بین کشورهای صادر کننده نفت عضو اوپک بود را با «خالد الفلاح» رییس شرکت نفت دولتی این کشور «آرامکو» جایگزین کرد.

ان بی سی نوشت: این اقدام پیش‌بینی می‌شد زیرا النعیمی قدرتش را در آخرین جلسه اوپک که در آوریل در دوحه قطر برگزار شد از دست داده بود به ویژه هنگامی که اعضای اوپک برای حمایت از بهای نفت در سطح جهانی تصمیم به عدم حفظ سقف تولید خود در وضعیت کنونی گرفتند. این درحالی بود که عربستان سعودی رهبر واقعی اوپک، پیشتر اعلام کرده بود موافق توافقی برحفظ سقف تولید نفت در برهه کنونی است .

 برخی دیگر از تحلیلگران البته عنوان داشتند این جابجایی تنها راهبرد نفتی ریاض برای نگهداری سهمش از بازار نفت و فشار بر کشورهای غیر اوپک در کاستن از تولید نفتشان نیست بلکه واقعیت این جریان توازن قوا در داخل خانواده سلطنتی سعودی و افزایش تنش این کشور با ایران است .

«هلیما کرافت » رییس موسسه کانادایی «کپیتال مارکتز» در این باره معتقد است که عزل النعیمی به خاطر تحیکم قدرت بن سلمان است.

وی در این زمینه گفت: «در حالی که خالد الفلاح  وزیر نفت جدید عربستان شخصی فن سالار است ،در عین حال استقلال قدرت نسبت به اسلافش ندارد. همچنین بن سلمان بر خاتمه دادن به وابستگی کشورش بر هیدروکربن‌ها از طریق تغییرات گسترده و حفظ بازار نفت علیه ایران تا افزایش بهای آن تمرکز دارد.»

کرافت افزود: «عربستان به شدت در پی افزایش فشار بر ایران، رقیب دیرینه‌اش است که قصد دارد با افزایش تولید صنایع نفتی‌ا‌ش را بعد از سال‌ها تحریم احیا نماید . علاوه بر این ، محمد بن سلمان به شدت در پی به راه انداختن جنگ بی‌رحمانه برای دسترسی به بازار در برابر رقیب منطقه‌ایش ایران است که سعی دارد جایگاه کلیدی‌اش در هند و چین را به دوره قبل تحریم‌ها برساند.»

کرافت در خاتمه افزود: «به نظر می‌رسد سیاست‌نفتی محمد بن سلمان بر پایه پیشبرد سیاست خارجی تحریک آمیز برای عقب راندن نفوذ ایرانی‌ها است. وی نه تنها خواهان میدان دادن به ایران احیا شده بعد از رفع تحریم‌ها ، بلکه خواهان ذره‌ای عقب نشینی از بازارهای نفتی نیست.»

اطلاعات دقیق از سلاح هولناکی که شهید بدرالدین را هدف قرار داد


با گذشت دور روز از ترور شهید مصطفی بدر الدین، فرماندۀ نیروهای حزب الله در سوریه، اکنون جزئیاتی دربارۀ سلاح استفاده شده در این اقدام تروریستی منتشر شده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، اطلاعات دقیق حاکی از آنست که شهید مصطفی بدر الدین، پنجشنبه شب، زمانی هدف ترور قرار گرفته است که جلسۀ او در یکی از قرار گاه های حزب الله در نزدیکی فرودگاه دمشق پایان یافته بود.


به نوشته روزنامه الاخبار لبنان، پس از آن جلسه، اغلب همرزمان شهید از وی جدا شدند و در حالی که او همچنان در حیاط قرار گاه بود، انفجار شدید رخ داد که اکنون مشخص شده عامل آن یک موشک هدایت شوندۀ بسیار پیشرفته بوده که در فاصلۀ دو متری شهید بدر الدین فرود آمده است.


به نوشته این روزنامه، موشک مذکور عملکردی شبیه "بمب های خلأ" داشته و بدون آنکه ترکشی از آن به بدن قربانی اصابت کند، سبب بروز یک انفجار داخلی در بدن او می شود. با انتقال پیکر شهید بدر الدین به بیمارستان هم مشخص شد که تنها چند ترکش کوچک به شکم و پشت سر او برخورد کرده، اما خون از چشم ها و بینی شهید خارج شده است. این وضعیت نشان دهندۀ فشاری است که انفجار به اعضای داخلی بدن وارد کرده است.


بر اساس اطلاعات موجود، چنین موشکی برخلاف گلولۀ توپ یا خمپاره، از یک سکوی پرتاب معمولی قابل شلیک نیست، بلکه کاملا هدایت پذیر است و بر اساس رصد دقیق موقعیت هدف شلیک می شود.


الاخبار تصریح کرد: این نوع موشک و به کارگیری آن، نیازمند تکنولوژی بالایی است که تنها در اختیار ارتش کشورهای پیشرفته است و به نظر می رسد این موشک پیشرفته، از سوی برخی سرویس های اطلاعاتی و نظامی منطقه ای یا غربی، با هدایت و گرای گروه های تروریستی فعال در سوریه شلیک شده است.

 

منبع: العالم

دشمن به‌دنبال ایجاد دوقطبی در جامعه است؛ همه مراقب باشند

رهبر معظم انقلاب:
مقام معظم رهبری همه مسئولان و مردم را به مراقبت از وحدت موجود در کشور فراخواندند و افزودند: ایجاد دو جریانی، دو فرقه ای و دو قطبی از ضربه های مهلکی است که دشمن به‌دنبال آن است.
مقام معظم رهبری همه مسئولان و مردم را به مراقبت از وحدت موجود در کشور فراخواندند و افزودند: ایجاد دو جریانی، دو فرقه ای و دو قطبی از ضربه های مهلکی است که دشمن به‌دنبال آن است.

به گزارش «انتخاب» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی، «امنیت» را موضوعی «درجه یک» خواندند و با تأکید بر نظارت کامل و جدی مسئولان نیروی انتظامی بر «سلامت فکر و عمل و اخلاق کارکنان» و «تأمین امنیت اجتماعی و اخلاقی»، افزودند: برنامه‌ها را بر «عقل و منطق»، «عزم و اقتدار» و «قانونگرایی و عطوفت» استوار کنید تا تصویری کاملاً مطلوب از ناجا در ذهن مردم قدرشناس ترسیم شود.

رهبر انقلاب با اشاره به چند رویداد مهم ماههای اخیر از زحمات و تلاش‌های فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی و وزیر محترم کشور در برقراری امنیت در مراسم دهه فجر و راهپیمایی ۲۲ بهمن، برگزاری همراه با آرامش و امنیت دو مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین انتخابات مجلس خبرگان، و حضور مسئولانه در راههای مواصلاتی کشور در ایام سفرهای نوروزی، تشکر و قدردانی کردند.

حضرت آیت الله خامنه ای در خصوص سفرهای نوروزی این نکته را نیز متذکر شدند که اگرچه آمار تلفات تصادف های جاده ای کاهش یافته است اما آمار تلفات همچنان بالاست و نیروی انتظامی و دستگاههای مسئول باید تلاش کنند، این آمار به‌‎طور مستمر کاهش یابد.

رهبر انقلاب، موضوع امنیت را بسیار مهم و در درجه اول اولویت خواندند و با تأکید بر اینکه بدون امنیت، زندگی روزمره مردم و فعالیتهای علمی، دانشگاهی، اقتصادی و اداره کشور امکان پذیر نیست، گفتند: اقدام و عمل در حوزه اقتصاد مقاومتی و شکل گیری شجره طیبه اقتصاد درون زا نیز نیازمند امنیت است.

حضرت آیت الله خامنه ای بررسی ریشه های ناامنی را توسط نیروی انتظامی و دستگاههای مسئول حائز اهمیت دانستند و با تأکید بر لزوم کمک همه دستگاهها به نیروی انتظامی، خاطرنشان کردند: سلامت، دقت و احساس انگیزه بالا در فرماندهان رده بالای نیروی انتظامی و رفتارِ انصافاً پدرانه وزیر محترم کشور با نیروی انتظامی، فرصت های مغتنمی است که باید بیش از پیش از آنها برای رسیدن به اهداف مورد نظر استفاده کرد.

ایشان با تأکید بر لزوم کمک دولت برای ارتقای کمی و کیفی نیروی انتظامی، لزوم توجه جدی به موضوع کمک های مردمی را مورد اشاره قرار دادند و افزودند: نیروی انتظامی و وزارت کشور باید با بررسی دقیق، عرصه های حضور و کمک مردمی را مشخص و اعلام کنند.

رهبر انقلاب با اشاره به گستردگی ارتباط نیروی انتظامی با آحاد مردم، سلامت این نیرو را بسیار مهم برشمردند و گفتند: «سلامت فکر، عمل و اخلاق در نیروی انتظامی»، ضمن جلب پشتیبانی مردم، ارتباط نیرو با قشرهای مختلف مردم را صمیمانه خواهد کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای لازمه سلامت نیروی انتظامی را، «وجود نظارت دقیق، همه جانبه و دائمی» دانستند و گسترش دایره حضور نیروی انتظامی در سراسر کشور و برقراری امنیت در همه مناطق سکونتی و محیط‌های زیستی مردم اعم از مناطق حاشیه ای شهرها، مناطق دور دست و شهرهای کوچک را مورد تأکید قرار دادند.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه موضوع «امنیت اخلاقی» و دغدغه های مردم در این زمینه، از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه نیروی انتظامی قرار گیرد، گفتند: اعتیاد، شرارتها، و هنجارشکنی ها، موجب تهدید امنیت جسمی، جانی و اخلاقی جامعه می شوند، بنابراین باید با استفاده از دیدگاههای کارشناسانه انسانهای متفکر و صاحب نظر به‌خصوص در درون نیروی انتظامی، برای مقابله با این مسائل، برنامه ریزی دقیق کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: در موضوعات مربوط به امنیت اخلاقی، بعد از برنامه ریزی دقیق، مستحکم، عقلانی و صحیح، دیگر نباید به مخالفت برخی افراد یا فضاسازی های رسانه ای توجه شود بلکه باید با توکل بر خدا کار را پیش برد.

در امنیت اخلاقی، بعد از برنامه ریزی مستحکم و عقلانی بدون توجه به مخالفت برخی افراد یا فضاسازی‌های رسانه‌ای با توکل به خدا کار را پیش ببرید

ایشان شکل گیری یک تصویر کاملاً مطلوب از نیروی انتظامی را در ذهن مردم ضروری دانستند و تأکید کردند: باید تصویر یک «یار مهربان و مقتدر» از نیروی انتظامی، در ذهن مردم ترسیم شود.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: «اقتدار و قاطعیت بدون بی رحمی»، «سلامت درونی»، «حضور بهنگام و سریع»، «عطوفت و کمک به مردم»، و «قانون گرایی» عواملی هستند که موجب ارائه تصویری مثبت از نیروی انتظامی خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای، تحقق این موارد را زمینه ساز پیشرفت نیروی انتظامی و سهیم شدن این نیرو در پیشرفت عمومی کشور دانستند.

رهبر انقلاب روند پیشرفتهای کشور را با وجود تلاش‌های ۳۷ ساله دشمنان، «خوب» و «مداوم» ارزیابی کردند و افزودند: نظام اسلامی به پشتوانه ملت، بینی دشمنان را به خاک مالیده است و سعی دشمنان برای ایجاد ناامیدی، بدبینی و اختلاف در کشور نیز در عصبانیت آنها از پیشرفتهای ایران، ریشه دارد.

حضرت آیت الله خامنه ای، همه مسئولان و مردم را به مراقبت از وحدت موجود در کشور فراخواندند و افزودند: ایجاد دو جریانی، دو فرقه ای و دو قطبی از ضربه های مهلکی است که دشمن به‌دنبال آن است.

ایشان، وجود برخی ناهنجاری‌ها و کجروی‌ها در جامعه را مانند هر کشور دیگری دانستند و افزودند: برای تحلیل کلی اوضاع ایران، باید حرکت عمومی را مورد توجه قرار داد که به فضل الهی، این حرکت و نگاه غالب، بسیار خوب است.

رهبر انقلاب همچنین فعالیت‌های بخش عقیدتی- سیاسی نیروی انتظامی را در تقویت ظرافت‌مندانه انگیزه های دینی در ناجا، با ارزش و قابل تقدیر خواندند.

ایشان از صبر و بردباری خانواده های فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی نیز که زمینه ساز خدمات گسترده آنان می شوند، تشکر کردند.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ اشتری فرمانده نیروی انتظامی با تبریک اعیاد شعبانیه، اعلام کرد: «اشراف و کنترل بر مرزها»، «افزایش ظرفیت عملیاتی برای مبارزه با اشرار، تروریستها و قاچاقچیان»، «هوشمندسازی سامانه‌ها»، «کاهش تعداد جان‌باختگان تصادفات رانندگی»، «توجه به انضباط در همه ابعاد»، «صیانت از نیروی انسانی» و «کمک به تحقق اقتصاد مقاومتی» از برنامه‌ها و فعالیت‌های نیروی انتظامی است.

سردار اشتری افزود: پاسخ به دغدغه‌ها و مطالبات عمومی مبنی بر برخورد با ناهنجاری‌ها و فساد سازمان‌یافته در اولویت برنامه‌های کاری نیروی انتظامی قرار گرفته که البته نیازمند پیگیری مداوم و همدلی قوای سه گانه و دستگاه‌های مختلف کشور است.